Sztetek miért van az hogy a pénzesebb autótulajok követnek el a legtöbbször szabálytalanságot, ezzel baleseteket?
#2 Ott kéne kezdeni, hogy valahogy átalakítani az objektív felelősségrevonást! Vagyis kapjon csak pontot az aki gyorsan hajt, ne csak büntetést, aztán hamar kipontozódik az olyan ember aki egy évben összeszed pár gyorshajtást.
Sőt úgy hallottam, hogy van ahol a kötelező biztosítást is emelik, hiszen az ilyen ember a biztosítók szemében kockázati tényező.
Én vitatnám a kérdésben megfogalmazott állítást.
Rengetegszer látom, hogy párszázezres bontószökevényekkel is szabálytalankodnak.
Eddig 2 balesetem volt, mindkettőt kis értékű, öreg Opellel okozta a másik fél
Ott kezdődik, hogy a kérdés egy baromi nagy általánosítással indít. Valóban a gazdagabb tulajok hajlamosabbak a szabályszegésre, de az nettó idiótaság, hogy ők okozzák a legtöbb balesetet.
A legtöbb balesetet váratlanul következik be. Például szerintem az M3-mon nem csak akkor kéne felújítani a pályát ha a bukkanók miatt szétkenődik három román a szalagkorláton, meg ilyenek.
Kocsi elvétele? Neked meg mondjuk lefoglalnák a vagyonodat, ha gyalogosan vagy szabálytalan?
A válasz meg az, hogy felsőbbrendűnek érzik magukat. Pénzzel, hatalommal intéznek mindent.
"Például szerintem az M3-mon nem csak akkor kéne felújítani a pályát ha a bukkanók miatt szétkenődik három román a szalagkorláton, meg ilyenek."
Igen, sok esetben szeretik elfelejteni a közútkezelő és ország/városvezetés felelősségét is. Amikor nincsenek felfestve sávok, le vannak kopva a táblák, eleve veszélyes szituációk nincsenek kezelve, vagy egyenesen még veszélyesebbet teremtenek nem megfelelő forgalomtervezéssel. Közben olyan nyomvályú, kátyú van az úton, hogy simán árokba rakja a kocsit ha belemész.
Mi számít gazdagabb-nak szerinted? Ha valakinek 5 évnél nem régebbi az autója az gazdag például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!