Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek milyen volt az első...

Kinek milyen volt az első vezetős óràja? Hàny óra utàn mehetettek a forgalomba? (Itt elsősorban azokra gondolok akik azelőtt soha èletükben nem vezettek).

Figyelt kérdés
Nemrèg csinàltam meg a KRESZ elmèletet àt is mentem 73 ponttal,aminek nagyon örültem februàrba fogom elkezdeni, ha minden jól megy a vezetèst. Èn még soha èletembe nem ültem kormàny mögött, azt se tudom, hogy kell elindulni, max. csak annyit tudok amit az etitànon megtanultam elmèletben, de a gyakorlati tudàsom 0. Aki szintèn az első óràjàn vezette èletèben elősször a kocsit, mi ment nehezen vagy hogy zajlott az első óra?

ma 19:09
 1/4 anonim válasza:
100%

Az oktatómmal a budapesti Fehérvári útra beszéltük meg a talalkozót. Amikor odaértem, az előző tanuló még a volánnál ült, ezért én beültem mögé, a hátsó ülesre. Amikor kiszállt, nem mozdultam. Kis idő elteltével, az oktató lazán hátraszólt: "Onnan nehezen fogja elérni a kormányt!" ??? Hiába mondtam, hogy én még soha....

Hogy mi okozott nehézséget? Úrrá lenni a pánikomon, utána az, hogy egy egyszerű, párhuzamos parkolásból bekecmeregjek a forgalomba. Amint ez sikerült, azonnal piros lámpát kaptam. A megállással nem volt gond, de utána egy "zöldnyi" idő nem volt elég, hogy elinduljak és átjussak a kereszteződésen.

Rémes volt.

Ennek már sok évtizede, de az idő nem szépítette meg az emlékeket...

ma 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első órán elindulás,hármasig felrakni és index.

Nekem volt még 9óra rutin pálya utána mentünk forgalomba.

Úgy hogy én sem vezettem soha.

ma 20:20
 3/4 anonim válasza:

Én tavaly csináltam és előtte sose vezettem. Eleve még a szabályokat is tanulod, mikor elkezdesz vezetni, mivel hiába készülsz fel jól a kresszből az igazi forgalomban még sokat kell tanulni. Emelett tanulod az autót is kezelni, ami megint nehéz, másrészt figyelned is kéne a forgalmat közbe. Szóval összeségében egy óriási káoszban vagy, amit ha stresszes típus vagy mint én, akkor az elején még meg is bánod, hogy elkezdted.

Olyankor nem szabad feladni mert szép lassan összerakódik minden apró részlet. Mit egy homályos kép ami kitisztul.

Egy jó tanács! Minél többet vezess ne sajnáld rá a pénzt, ha nem kell spórolnod. Mert millió helyzet van a forgalomban ami csak idővel jön és a rutin teszi majd kényelmessé és biztonságossá a vezetésed.

ma 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Közúton volt az első óra, rutinpályán soha nem jártam.
ma 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!