Dioptriás szemüvegre cross szemüveg?
Van egy cross sisakom és arra szeretnék cross szemüveget, viszont én alapból viselek dioptriás szemüveget, ezért nem tudom hogy a cross szemüveg rá-e férne. Mindenképp olyan kéne aminek tükrös lencséje van.
Tudtok írni olyat ami esetleg jó lehet? Léteznek egyáltalán ilyen szemüvegek? Nem találtam a neten semmit.
Optikussal kellene beszélned, hogy tudnak-e valami megoldást? Vannak kimondottam motoros dioptriás szemüvegek, de azt szerintem kényelmetlen lenne felvenned a cross szemüvegre, mert belenyomná a szárát a halántékodba. Én is szemüveges vagyok, és tudom, hogy mennyire kellemetlen ez.
Én a supermotomhoz olyan crossbukót vettem ami plexis. Nem volt rossz, csak hiányoltam a bogárhálót belőle, és persze mindig bejött valami rovar két város közt, és sajnos a kommunikátort sem tudtam beépíteni, mert az állszíj bekötése a fülemnél volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!