Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beépített mikrofonos fejegység...

Beépített mikrofonos fejegységek telefonálás esetén mennyire használhatóak?

Figyelt kérdés

Az kocsimban egy Sony bluetooth-os fejegységet raktam pár éve, de annak külön vezetéken van a mikrofonja, amit az A oszlopra tettem, és teljesen jól érthető amit mondok mikor telefonálok, egy ismerős JVC-je is ugyanilyen megoldású.

Viszont most szeretnék a páromnak is venni valami használtat a kocsijába, de ha van is bluetooth-os akkor is csak olyant találok, az olcsóbb kategóriában, aminek mikrofonja az előlapon van, és vannak kétségeim, hogy ezek mennyire lehetnek jók, főleg mivel egy régi Fabiája van, tehát a középkonzolon is lent van a beépítési helye.

Köszi ha van használati tapasztalatod, és megosztod velem!

tegnap 18:39
 1/2 retektorta ***** válasza:
Nekem volt ilyenem, igaz, zajos autóban. Kb. a használhatatlan kategóriát súrolja. Inkább kivezettem hátul a mikrofont, és feltettem az A oszlopra.
tegnap 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:
A kínai androidos fejegységem nem túl acélos ilyen téren. A gyáriak viszont patika
tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!