Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pd elem csere után kell...

Pd elem csere után kell valamit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Venni akarok másik autót Audi a3 vagy Golf 5 de sokan próbálnak lebeszélni mert hogy igy ugy elromlik a pd elem meg hasonlok.

Kíváncsiságbol utánna néztem az ára kicsit vészes a pd elemeknek de kibirható.

Csere után kell vele valamit csinalni? Programozni vagy akármi?!

Mert ha ugy van ki cserélem itthon mert nem tűnik nagy műveletnek... mielőtt leszolnátok autó szerelő végzettségem van illetve évek óta én csinalom itthon az összes autót,de pdvel még nem volt dolgom.

Szoval a kérdés lényege hogy a PD elem csere után kell e még valamit babrálni, programozni vagy csak siman plug and play azt csere utan mehetek a dolgomra?!

tegnap 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha autószerelő vagy, akkor hogy nem tudod, hogy minden ilyen befecskendezőt, és nem csak a PD-t fel kell tanítani az autó vezérlőjébe?
tegnap 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs hozzá gépem,az én időmben az adagolos volt a divat.

Cr rendszernél tisztába vagyok hogy fel kell tanítani de PD terén teljesen vakon vagyok.

Azt hittem elég csak 180°ra állítani.

tegnap 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!