Lakótelepi parkolóban az ott lakónak tilos parkolni ha három hónapig nem használja az autóját?
#10 Igen, hogy van erre a jogszabály, hogy szabálytalan lejárt forgalmival parkolni? Ugyanis csak hatósági jelzés és rendszám nélküli autóval tilos parkolni közterületen.
Erra van is jogszabály.
Az, hogy valakinek szúrta a szemét, és kihívta a rendőröket, az egy dolog. Kimentek, mert akár lopott járművek is lehettek volna, de amúgy nem csináltak volna semmit, ha közterület ha nem. Max helyi önkormányzat hozhat ettől eltérő rendeletet, de általánosságban ha nem akadályoz forgalmat, akkor nem tilos lejárt forgalmival foglalni a helyet egy lakótelepe.n
#11 "Max helyi önkormányzat hozhat ettől eltérő rendeletet, de általánosságban ha nem akadályoz forgalmat, akkor nem tilos lejárt forgalmival foglalni a helyet egy lakótelepe.n"
Erős tévedésben vagy, mert lakótelepeken erős a parkolóhiány és bár erre pontos statisztikám nincs, mivel nem fogom Magyarország összes városát ellenőrizni, de azt garantálom neked, hogy tulajdonképpen majdnem minden városban elvitetnék.
"Kimentek, mert akár lopott járművek is lehettek volna"
"amúgy nem csináltak volna semmit, ha közterület ha nem"
A válaszomat jó lett volna, ha végig olvasod, mielőtt reagálsz rá, mert akkor láttad volna, hogy konkrétan felszólítottak az autók eltávolítására, még mielőtt tudattuk velük, hogy az magánterület, nem pedig közterület. És még csak nem is tömött lakótelepi parkoló volt, ott nem akar megállni senki, csak mi, illetve aki hozzánk jön.
Illetve nem kérték a tulajdonjog igazolását, szóval ez az elméleted is megbukott.
Továbbá ehhez nem kellett volna bejönniük sem, hiszen központi rendszerből 3 másodperc alatt lekérdezik, hogy körözik-e az autókat.
Van kérdés?
#12 Továbbra sem látom a belinkelt jogszabályt, innentől kezdve meg csak hablaty amit írsz.
Volt, hogy én is kihívtam a rendőröket, mert leparkolt egy szakadt ismeretlen autó előttünk éjjel, és csak azért hívtam, mert előző nap betörtek a szomszédba. Kijött a rendőrség, megnézte, de mivel nem volt lopott nem akadályozta a forgalmat, így nem csináltak semmit. Szóval ha nem tudsz műszakira vonatkozó jogszabályt, akkor inkább fogadd el, hogy nem szabálytalan ilyen autóval parkolni.
Ennyi!
#13 A tény, hogy szándékosan jogszabályt vársz, miközben a te magad által közölt linken írják, hogy ez önkormányzati döntés, csak azt bizonyítja, hogy kifogytál az érvekből, tudod hogy nincs igazad, csak nem ismered be.
Negatívat nem lehet bizonyítani. Ilyeneket tudod kik írnak? A laposföldesek, a hívők, stb. Na hát ők nem az intelligenciájukról híresek és te most pontosan ugyanazt csinálod, mint ők.
Szánalmas.
#14 Szánalmas te vagy, mert bizonyíték nélkül vagdalózol. Én tudom jogszabállyal igazolni,hogy csak a rendszám nélküli autók nem parkolhatnak közterületen, te viszont csak hadoválsz, de semmi jogi bizonyítékot nem tudsz felmutatni, és csak feltevésekre hagyatkozol, innentől meg nem én vagyok a szánalmas, hanem aki nem fogadja el, hogy nincs igaza!
"Erős tévedésben vagy, mert lakótelepeken erős a parkolóhiány és bár erre pontos statisztikám nincs, mivel nem fogom Magyarország összes városát ellenőrizni, de azt garantálom neked, hogy tulajdonképpen majdnem minden városban elvitetnék."
Akkor mutass egyet a saját város önkormányzati rendeletéből, ha annyira biztos vagy benne, hogy nem lehet nálatok így parkolni!
"mert bizonyíték nélkül vagdalózol"
Tehát a megtörtént eset nem elég jó bizonyíték neked. Nyilván nem tartod annak, mert tagadhatatlanul megcáfolja a szar véleményedet.
Nem fogok 155 rendeletet egyesével megnyitni és végigpörgetni a kedvedért, főleg hogy élő példám van a létezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!