Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lesz 2025 ben suzuki swift sport?

Lesz 2025 ben suzuki swift sport?

Figyelt kérdés
tegnap 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Várj mindjárt felhívom a vezérigazgatót.
tegnap 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1 Azt mondta lesz, június 21-én fogják bejelenteni.
tegnap 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Köszi 😂
tegnap 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Nem, de igazából nincs is jelentősége. Még a legerősebb kettes golf is gyorsabb, mint egy új swift sport.

[link]

A Nissan-GTR gyártását viszont végleg befejezik. A szabályok öltél meg... Hangja és a formája szívünkben örökké élni fog.

[link]

tegnap 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Meglepődnél Kakucson hány másodpercet ad egy Golf II GTI-nek egy swift II Sport! :D

A GTR-ből meg az utolsó legfeljebb gyorsulni jó vagy villogni. Mondom ezt úgy, hogy Gojira nekem is fontos helyet foglal el a szívemben japánautósként!

Új japán ami sportos most legfeljebb a toyotánál van. Lehet venni méregzsák utcai rally autót vagy Supra BMW Z4-et. Mind a kettő nagyon jó móka! :D

tegnap 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Nézd, én csak a száraz adatokról beszéltem, nyíl egyenesben biztosan lenyomná a golf, ami nem sima gti, hanem g60 limited, ami a cikkben szerepel. "A kocsi teljesítménye hivatalosan 154 kW – 208 LE –, a motor nyomatéka 252 Nm. Mindez azt jelentette, hogy 247 km/h-s végsebességre és 6,4 másodperces 0-100 km/h-s gyorsulásra volt képes a G60 Limited Syncro."

Ráadásul a nyers vezetési élmény, de ott van a cikkben leírva minden. Nyilván van köztünk 30 év és rengeteg elektronika, modern futómű stb. Egyébként én is japános vagyok.

Ezek mindig legendák maradnak:

[link]

tegnap 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

#6 A nyers adatok maximum arra jók, hogy ráírják őket autóskártyákra és a 10 évesek játsszanak velük, hogy akinél magasabbak a számok az nyer.

Csakhogy a valóságban a nyers számok mellett sok más tényező is játszik és ebben a valóságban nem mindig a nyers számok győznek.

F1: 1100 bhp, 700Nm

MotoGP: 250 bhp, 120Nm

(közelítőleges számok)

Papíron az F1 teljesítménye és nyomateka sokszorosa egy MotoGP-s motornak, utóbbi mégis legyorsulja az F1-est.

Vagy végsebességet nézzünk?

Porsche 962: 720 bhp

Gyengébb, ehhez képest F1 végsebessége 350-360km/h, a 962 pedig 404km/h.

Kérdés van?

ma 02:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Drága kenyér.......... 😂😂😂😂😂😂

F1: 1100 bhp, 700Nm - Ez egy f1 autó ami megközelítőleg 600kg (nyilván szélesebb mint egy motor így nagyobb légellenállása, még akkor is ha kib@szottul áramvonalas.

MotoGP: 250 bhp, 120Nm - Ez egy motor ami megközelítőleg 150kg és sokkal kisebb a légellenállása, mivel ez egy motor és hát g.ci keskeny is.

Magyarul a motor bár gyengébb, de kisebb a kisebb a légellenállása és több száz kilóval könnyebb. Az nyerne egy gyorsulási versenyen, amelyiknek jobb a teljesítmény/tömeg aránya, a váltó áttételezése a motor karakterisztikája és a jármű aerodinamikája. Bár nem tudom, hogy ezt sikerült e- így ebben a formában felfogni?

Ha fideszes szavazó vagy akkor esélytelen.

A számok pedig azért számítanak, hiszen a számokból elég sok mindenre lehet következtetni egy autónál. Nyilván nem csak a gyorsulás a fogyasztás és végsebesség lehet a mérvadó. Hiszen számokkal határozzák meg a hasznos tehert, a fogyasztást a csomagtartó méretét(bár ez lehet csalóka a kialakítása miatt). Számokból lehet látni, hogy milyen magas/ milyen széles egy autó, mekkora a tengelytáv, mekkora a hasmagasság. Persze, ha valaki egy három éves értelmi szintjén van, akkor ezekből mit sem fog érteni.

De ha neked a számok csak az autós kártyán számítanak, akkor tedd oda sport swiftet egy F40 mellé, hát úgy is lenyomja. Nem? 😂😂😂😂😂

ma 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!