Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet megnézni, hogy...

Hol lehet megnézni, hogy melyik autókba tehető legálisan az utólagos LED izzó?

Figyelt kérdés
Van ilyen adatbázis?
jan. 13. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Alapvetően a gyári megoldások híve vagyok. Ráadásul nagyon nem kókánypisti,"

Akkor meg nem is értem a felháborodásodat.

"A két autót vezetve ég és föld a különbség. Még akkor is, hogyha a H4-es is be van állítva teljesen jól, jó a foncsor, új az izzó."

Na én akkora különbséget nem tapasztaltam, pedig márkán belül volt 3 xenonos, meg egy hagyományos.

"Sokat olvastam az emelt fényű,"

Picivel jobb vol talán, vagy csak "divatosabb" volt a szín (késesebb), de sokkal hamarabb lehetett cserélni.

És az alapvető különbséget a csereperiódusban tapasztaltam. A H4 max 1-2- év, ha valami noname csodacucc, akkor 1-2 hónap.

Míg a xenont először 7 év után kellett cserélnem.

"És sajnálok mindenkit, akinek olyan az élete, hogy itt kompenzál."

Valahol neked is hibádzik valami, ha ezeket olyan fontos volt a végére odabiggyeszteni. :)

jan. 22. 07:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem állok le hülyeségeken vitatkozni, ami szakmai és informatív, azt mindenkinek köszönöm.
jan. 22. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!