Ha nincs az autó ott ahová parkoltál mit csinálsz? Volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Amikor leparkolsz és később jössz és látod nincs ott és nem tudod eldönteni, hogy megsérült és elvitte az autómentő, benéztél egy parkolási tilalmat, vagy ellophatták.jan. 8. 18:16
1/6 anonim válasza:
Volt már meghűlt bennem a vér de csak elfelejtettem hogy máshová álltam.
2/6 anonim válasza:
Szerencsére nem, az elmúlt 25 évben, mióta vezetek. Se saját, se céges kocsival.
3/6 anonim válasza:
3
Így jár az aki 25 éve csak nyári gumival jár. :D
4/6 anonim válasza:
Volt:D elfelejtettem, hogy este máshova álltam, reggel mikor mentem kómásan a megszokott helyre majdnem infarktust kaptam:D aztán kb 2 perc után ugrott be hol állok:D nem kellett a reggeli kávé rögtön:D
5/6 anonim válasza:
Igen, kiderült, hogy nem oda parkoltam. Szerencsére nem lopják ilyen gyakran.
6/6 anonim válasza:
Én egyszer parkolóházban "pánikoltam"... kiderült eggyel elnéztem a szintet, a kocsi ott volt felettem :D
(off - rendszeresen visszatérő motívum rémálmaimban, hogy ellopják az a utómat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!