Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesla 3 mennyire megbízható?

Tesla 3 mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
tesla 3-at szeretnék vásárolni, ez lenne az első elektromos autóm, 10 millió a keret az autóra, azt néztem hogy ilyen kerettel elég nagy a választék. A 283 lóerős standard illetve a 351 lóerős long-range verziók között gondolkodom - erős verziót nem szeretnék vásárolni. Mennyire megbízható a típus? Mi az amire oda kell figyelni a vásárlásnál? Milyen tapasztalataitok vannak a típussal?

tegnap 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem volt modell S akkor a páromnak is vettem egyet, ülése roppant kényelmetlen volt hosszú távon, nem tetszett. Amint lehetett vettem egy Modell 3-at figyelj, szerintem akkor jó volt 2019-ben, de most X van. Ilyen kevés pénzből Leaf-et vennék, lányomnak is az van, szerintem aki nem annyira teheti meg, hogy autót vegyen annak pont jó.
ma 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!