Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szétrágta valami állat a...

Szétrágta valami állat a motorháztető hangszigetelő anyagot, most picit cafatos, mennyire sürgős a csere?

Figyelt kérdés

jan. 5. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem sürgős.

Kb olyan mintha azt kérdeznéd hoyg mennyire sürgős neked cipőt venni. 🤣🙈

jan. 5. 13:04
 2/8 krwkco ***** válasza:
86%

"Szétrágta valami állat a motorháztető hangszigetelő anyagot, most picit cafatos,..."

Ez csak esztétikai hiba. Nem okoz bajt az autó működésében.

jan. 5. 13:08
 3/8 krwkco ***** válasza:
76%

Viszont érdemes valami riasztást használni, mert, ha a lakóhelyeden nyest van, akkor vissza fog jönni. És esetleg valami fontosabb dolgot is megrág.

Kutyaszőr, riasztó sprayzés, vagy akár töröttbors az autó körül és a motortérben.

jan. 5. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Céges autó nálunk is kint áll az udvarban. A nyest jól szét is rágta a szigetelést, évekkel ezelőtt. Gyakorlatilag semmit nem befolyásol, a cégnél nem cseréltették, az autó még nem állt meg ettől. Szerencsére mást nem rágtak szét.
jan. 5. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Én kicserélném mielőtt bekapja az ékszíj
jan. 5. 14:00
 6/8 krwkco ***** válasza:
100%

Kérdező:"most picit cafatos"

#5: "Én kicserélném mielőtt bekapja az ékszíj"

Az ékszíj nem olyan mint a nyest. Nem mászik fel a motorháztetőhöz szigetelést rágcsálni. :-)

jan. 5. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb autóból már ki is spórolják a hangszigetelést, mert mindenen spórolnak, szóval akár le is szedheted.
jan. 5. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os

Szerintem nem tudjuk a “picit cafatos” pontosan mit jelent. Lehet hogy pici és pont akkor ami beleérhet attól, hogy nem mászik fel. :)

jan. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!