Hogyan kell vagy hogyan szoktátok használni az önkiszolgáló autómosót?
Figyelt kérdés
Gondolom végigmentek a programokon sorban az addig oké, de az elején rögtön bedobtok mondjuk 2 ezret és utána nekiálltok vagy 200 forintonként dobjátok a pénzt és ha az kimerült dobjátok a kövi érmét?
Több értelme van az egyiknek vagy másiknak?
tegnapelőtt 11:01
1/5 anonim válasza:
Nem dobok be 2 ezret de nem is 200-anként dobálom.
2/5 Koplárovics Béci válasza:
Úgy a 2. mosástól már tudod, hogy melyik mosóban kb mennyibe fog kerülni. Van ahol nekem 1200-ból megvan egy mosás, van ahol 2000 kell. Kb annyit szoktam tölteni (kártyával), amennyi kellhet.
3/5 anonim válasza:
3-400-ból szoktam leveretni róla a koszt a cseppmentes száradással. Nem lesz olyan szép, de koszos sem. Igaz, télen nem szoktam mosni, mert félek hogy ráfagy. 200-as, 100-as, ha kell még, akkor még egy 100-as.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Azért kérdeztem mert most megyek először és nem akarok teljesen hülye lenni. Biztos nekem több időbe fog telni, mint annak aki gyakorlott ebben. :)
tegnapelőtt 13:38
5/5 anonim válasza:
Inkább aprónként dobáld be költséghatékonyabb. Ha jobban szeretnéd ápolni egy kicsit a kocsit akkor veszel kefét a kerékhez rongyot is hogy letöröld a vizet róla hogy szebb legyen a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!