Mennek e már fel az opel astra f árak? Lesz e valaha retro autó? Lesz e vevő 1 millió 900 ezerért hirdetett példányra ami jelenleg kevés van 1 millió feletti hirdetés?
Figyelt kérdés
jan. 2. 21:05
1/8 anonim válasza:
Ugyanaz lesz vele mint a trabikkal.
A java szétrohadt és ment a kukába, egy kis részére viszont sokat fognak költeni, egy kis része meg megmarad szép állapotan és emiatt ritkává válik, e kétféle kevés megmaradó Astrának (a sok pénzért felújított, meg a megőrzött patika) az érzelmi szálak miatt is, meg a jó műszaki tartalom és könnyű alkatrész pótlása miatt, szépen elindul felfelé az ára.
2/8 anonim válasza:
Mivel még a mai napig is lehet látni az utakon egész jó állapotban lévőeket, így még egyelőre nem, maximum a korai évjáratúak között amik 92-94 ben lettek legyártva azok közül már tényleg ritka az ami egyben is van, jó is, és nincs annyira széjjel rohadva. Azok közül már amik kaptak OT-s rendszámot azoknak az értéke is felmehet, de kétlem hogy lesz olyan aki eladja, vagy megvenné még. Én szerintem még egy jó 5-10 év mire azokból tényleg igazi retró vasak lesznek mint ahogyan most a Trabik, Ladák stb...
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy 1993 as darab van. Nem igazán érzem azt,hogy sokat érne és el is tudnám adni jó árban. 800 ezerért szerintem nem is lehet eladni. Ha 500 ezezért vagy többért hirdetném szerintem nem is tudnám eladni.
jan. 2. 21:47
4/8 anonim válasza:
Örülni kell ha 500-at adnak érte ötvenezres autó. Fostalicska
5/8 anonim válasza:
Engedd már el a témát! Hányszor írod még ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Az egy tömegautó volt, de nem hinném, hogy bárkinek a szívéhez nőtt volna mint mondjuk egy Lada amire éveket kellett várni. Én speciel meg utáltam is ezt az autót
6/8 anonim válasza:
Fostalicska az, amiben ülsz hülyegyerek, ezek még lazán elmentek 500e km-t, nem az olyan trágyadomb, kicsikuki növelő hulladékok, amiből alig látsz kifele....
7/8 anonim válasza:
#6 Ültem F Astrában, egy lovaskocsi sokkal jobb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!