Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 motorok közül melyik...

Audi A3 motorok közül melyik a leg megbízhatóbb, költségmentesebb?

Figyelt kérdés
A közeljöbőben 2014-2017 es a3 sedan vásárlást tervezek viszont nem tudom melyik motortípus a leg megbízhatóbb, tfsi vagy tdi, a 2000 es motort soknak gondolnám hiszen sokat közlekedek városban pályán kb csak heti egyszer 100km-t. Egyenlőre az 1.4 tfsi vagy az 1.6 tdi amire gondoltam de érdekelne a véleményetek hogy hosszú távra melyik a leg megbízhatóbb, fiatal vagyok, 20 éves, szülői segítség nélkül magamnak venném az autót így a költséghatékonyság is fontos lenne…

dec. 31. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezekből az 1.4-es benzinmotorok amikkel a legkevesebb gond van

[link]

dec. 31. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
2 literes motor minimum. Az megbízható. A kisebbek önnyedén széthajthatók.
dec. 31. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
2.0tdi, 1.4/2.0tsi. Nekem 2.0tdi van, szinte ugyanígy van használva, városban amikor bejön a hideg kapja is az állófűtést indulás előtt, így melegedés baja nincsen, azonban úgy tudom A3ban nem olyan jellemző hogy lenne webasto. Egy 150 lovas 1.4tsi is jó lehet, azonban ebből ne a 2-300000 km-t futottakat nézd, illetve ne az automatákat. 2.0tsi már csak annak indokolt aki szeret haladni, jó motor amúgy az is, de ha friss jogsis vagy kihasználhatatlan még az 1.4 is nemhogy a 2.0, arról nem beszélve hogy megvenni is sokkal drágább.
tegnapelőtt 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!