Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent ez a kresz tábla?

Mit jelent ez a kresz tábla?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 27. 09:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 "vagy a kreszt nem tudja, hogy csak autópálya mentén kötelező végig"

Mi köze van ennek a KRESZ-hez? Miért lenne a KRESZ-nek része az utak műszaki előírása? Te tudod fejből, hogy egy autópálya sávnak milyen szélesnek kell lennie? Tudod hány fokban dőlnek a sávok? De ami a legfontosabb, meg tudod nekem mondani, hogy a KRESZ mely paragrafusa részletezi az autópálya műszaki előírásait?

Szerintem inkább maradj csöndben.

dec. 28. 12:26
 22/24 anonim ***** válasza:

20. Ne mosd magad.

Ott van a 9-ben, hogy mire válaszoltál. "Autóúton leállósávnak kell lennie", te erre nem azt írtad, hogy nem kell végig lennie (merthogy autóút), hanem hogy "pedig" (ennek ellenére) mégsincs. Meg ezt is írtad, hogy "olyan utak mentén alakítják ki, ahol nincs egyéb lehetőség megállásra". Nem, nem ezért van így az M44 mellett, hanem mert autóút, de te ezt továbbra sem hozod fel indokként, helyette most azzal jössz, hogy nincs elég hely.

dec. 28. 19:14
 23/24 anonim ***** válasza:

21.

Attól, hogy te nem tudod még más is tudhatja. Nem szükséges nagy dobra verned, hogy te nem.

dec. 28. 19:16
 24/24 anonim ***** válasza:

22.

Ne igyál Rivotrilra!

4-es írta, hogy az autóúton is végig leállósávnak kell lenni, erre írtam, hogy "pedig" az M44-en sincs. Ezt a tévedést el is ismerte a 11-es válaszban. Mi itt le is zártuk ezzel, erre jössz értetlenkedni. Elég gyakran járok azon az úton Tiszakécske és Békéscsaba közt, már majd csak tudom, hogy nem autópálya! Eleve kritérium a leállósáv ahhoz, hogy autópálya legyen egy út. Leállósávot kispórolták, így autóút lett. És igen, nincs egyéb lehetőség megállni pont ezért, mert végig szalagkorlát van, helyette ilyen öblök vannak. Se parkoló, se benzinkút, se wc nincs.

Rajtad kívül mindenki megértette anélkül, hogy 28 mondatban részleteztem volna.

dec. 28. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!