Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gázadásnál rángat az autó +...

Gázadásnál rángat az autó + EPC hibaüzenet kigyulladt, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Természetesen ünnepek után viszem szervízbe, addig nem fogom így használni.

Olaj-és szűrőcseréken + futóműállításon is pár hete voltam, új gumijaim vannak és új lengéscsillapítókat is kapott az autó.

Át lett vizsgálva akkor teljesen, elvileg minden rendben van(volt :( ) vele.

Ma pályáztam, 1x csak elkezdett rázni az autó, majd kivillant az EPC és a check engine.

Alapjáraton is ráz, illetve gyorsításnál. Lejottem a pályáról és próbáltam lassabban, kíméletesen hazahozni és letenni a kocsit. Ha elvettem a lábam a gázról, szépen ment a kocsi, de gázadásnál egyértelműen rángat az autó.

Ez mire utalhat?

Félek, hogy megint egy kisebb vagyont ott fogok rá hagyni...

Benzinmotor.

tegnap 23:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Olaj-és szűrőcseréken + futóműállításon is pár hete voltam, új gumijaim vannak és új lengéscsillapítókat is kapott az autó."

Ez a baj, Advent idejére kellett volna egy szett gyertya is 🤣 most valószínűleg kér egy gyújtó tekercset is mellé.

Valószínűleg nem megy egy henger, és annak ez szokott a leggyakoribb lenni.

ma 04:35
 2/3 krwkco ***** válasza:

"Ez mire utalhat?"

Szerintem is a gyújtótrafó a legvalószínűbb. De ilyenkor a szerviz óvatosságból mindent szokott cserélni. A gyertyákat és a gyújtáskábeleket is. Amiből a gyertya teljesen jogos, mert az kopó alkatrész.

Egy egyszerű autónál ez a teljes móka úgy nagyságrendileg 100 ezer forint lesz.

ma 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Írtam nekik, ők is erre tippelnek.

Meglátjuk, azért remélem nem lesz egy vagyon. 🫠

ma 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!