Flexicső után egy ponton kirohadt a kipufogóm, elkezdett szökni a kipufogógáz. Irdatlan hangos, viszont a két ünnep között sehol nem vállalták már. Használhatom így még 1-2 hétig?
Karácsony körül mindig országjárás van nálunk, megyünk mindenkihez is, összesen 1000+ kilmotér fixen meg szokott lenni.
Ebben az állapotban ha elindulok az autóval ezekere az utakra, rejt magában bármilyen biztonsági kockázatot? Például kigyulladhat? Ahol szökik a gáz közvetlenül ott van egy hővédő lemez is, és nincs körülötte semmi a lángra kaphatna.
"Irdatlan hangos"
Ha van rá időd és kedved megemelni és aláfeküdni (bakkal alátámasztva nem csak emelőn) és egy sima csőszakaszon van a lyuk, akkor körbe tudod tekerni több réteg alufóliával. Vagy még jobb egy konzerv vagy sörösdoboz palástja. És minél sűrűbben meg kell fogni dróttal vagy bilinccsel.
Vannak erre javítókészletek is, de olyat az ünnepek alatt nyilván nem tudsz beszerezni.
Pont ezt akartam írni....
Ha nem nagy a lyuk akkor simán megkókányolható így addig.
Ettől megállni nem fog alattad. Se kigyulladni. Ha annyira ki van rohadva a rendszer, hogy félő hogy elesik út közben, akkor nem erőltetném. Ha csak egy kis lyuk, ha nagyon muszáj szükségből bevállalható.
(Én amúgy használatot tekintve pont ez ellenkezője vagyok: év közben ingázok, autózok rengeteget, ilyenkor év végén van két hét, amikor letámaszthatom az autót és ő is pihen. De ez mellékes a kérdésed szempontjából.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!