Mitől villoghat a töltésvisszajelző?
Figyelt kérdés
Az autó egy 2008-as Kia prooceed 1.6 benzin. Kb állt egy 1,5 hetet az autó utána pedig az alábbi jelenséget produkálja. Gyorsításnál 2000 fordulat alatt és rosszabb úton is néha pislákol a töltés visszajelző lámpa. Nem villog hanem csak mintha kontaktos lenne. Megmértem jó a nyugalmi feszültsége és a töltési fesz. is. Elvittem hosszabb távra hátha csak egy töltés hiányzik de az sem segített. Az ékszíjat nem hallom csúszni. A test kábel lehet rossz? Vagy a generátor szokott ilyet csinálni? Hogy fognátok neki a hiba keresésnek?ma 08:51
1/3 anonim válasza:
Nekem régen Skoda feliciánál volt ilyen,azt mondta a szerelő,hogy valami diódasor zárlatos,ennek ellenére töltött,de én fogtam és lecseréltem egy frissen felújítottra.
2/3 anonim válasza:
Opelnál volt pont ilyenem, a feszültségszabályzó cserélje megoldotta.
Az egyben van a szénkefékkel, egyenirányítóval, valami 2500ft volt vagy 10 éve.
3/3 Mad Max2 válasza:
valószínű hogy a töltészsbályzó kezd megdöglenia generátorban
Érdemes elmenni egy autóvillamossági szerelőhöz, mert valószínüleg már nem sokáig fogja birni a generátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!