Szerintetek ez jó? SÜRGŐS LENNE
Hatóságilag nem megengedettek ezek az utólagos átalakítások. Az ilyen HID xenon szetteket forgalmazók semmilyen engedélyt nem árulnak ezekhez a termékekhez. Kizárólag a gyárilagos dolgokba nem kötnek bele a rend őrei! Nekem is ezt mondták az eladók mikor ezen törtem a fejem pár éve vegyek-e ,vagy sem mert a beszerelést követően semmilyen felelősséggel nem terhelhetőek az eladott xenon után! Gyorsan le is tettem erről...
Alapból semmi probléma nem volna ezekkel a szettekkel,csak boldog,boldogtalan beépétette az autójába egy barát vagy ismerős által és nem szakszervízben.
Ez annyiból volt gáz,hogy a már alapból rossz szögben világító foncsor későbbiekben a xenon szettel szabályosan kiégette a szemből közlekedő jármű vezetőjének szemét (elvakította).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!