Megbízható autószerelőt keresek Budapesten, ha létezik ilyen. Valaki ismer ilyet?
Figyelt kérdés
dec. 18. 11:40
1/4 anonim válasza:
Hlinka Garage, elvileg Ford szervíz, de nálam nem volt gond abból, hogy más márkájút vittem.
2/4 anonim válasza:
Óvatosan az 1es által ajánlott műhellyel, mert durva árakat tudnak mondani, a felsőpolcos alkatrészeket ajánlják gyakran, indokolatlanul, amire ugye elkérik a teli árát, és a munkadíjra még ugyanannyit, sok esetben. Így lett volna nemrég 100ezerrel drágább az indokoltnál náluk egy javítás családban ha nem lépek közbe.
Én nem tudok ajánlani Pesten sajnos.
3/4 anonim válasza:
Ritka mint a fehér holló, ezért szeretik annyira a putri szervizt, csak ugye ő Romániában van. Minél kevesebbet viszem szerelőhöz az autómat, megcsinálom amit csak lehet otthon, mert különben lehúznak nem kevés pénzzel. Vidéken lehet hogy korrektebbek lesznek pl. agglomerációban, mert ott kevesebb az ügyfél, szeretnék megtartani, aki arra jár.
4/4 anonim válasza:
Azt ajánlom hogy nézz ki magadnak vagy 4et, hívd fel őket és kérj árajánlatot az adott műtétre.
Az unix és Bárdi weboldalán láthatod te is hogy melyik alkatrész mennyibe kerül.
Egyébként én egyszer voltam Zuglóban a Dr. Car-nál és nagyon korrektek voltak, de látták hogy értek hozzá, nem próbáltak átverni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!