Mit gondoltok a jelenlegi szarvasagancs-orrocska divathoz amit akár felnőtt férfiak autóján is látni?
Figyelt kérdés
dec. 16. 16:55
1/17 anonim válasza:
Semmit. Lesz nekem is.
Miért zavarna az, hogy más mit csinál vagy mivel díszíti az autóját?
Pont nem foglalkozom vele.
2/17 anonim válasza:
Ez így karácsony környékén jó pár éve divat. Szerintem semmi baj nincs ezzel jópofa dolognak tartom. Nem kell mindent véresen komolyan venni. 😁🦌
3/17 anonim válasza:
Sokan a gyereke(i) kérésére teszik ki. Engem nem zavarnak, mindenki azt csinál az autójával, amit akar.
4/17 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Ritkán látom, mindig megörökítem.
5/17 anonim válasza:
K*rva gáz. Ha a gyerek miatt kerül fel, ahogy #3 írja, akkor oké, de amúgy gáz.
Nincs amúgy vele baj. De attól gáz.
6/17 anonim válasza:
A hélium, az a gáz. Majd mindjárt kitalálod, hogy az is gáz, hogy a laptopom fedelén van két matrica.
7/17 anonim válasza:
Nagyon ciki lenne a BMW-n ilyen bohóc orr.
8/17 anonim válasza:
Nagyon gyerekes.
Magától kb 3 embernek jutna eszébe, a maradék 3000 azért tette fel, mert utánoz valakit.
9/17 anonim válasza:
Én biztos nem égetem magam ilyen marhasággal, nem vagyok 5 éves hülye gyerek. Szerintem vérciki. A fiam 17 éves, de azt mondta, ha felraknék ilyet az autóra szégyelne beleülni. És igaza is van.
10/17 anonim válasza:
De mégis mit akar jelképezni? Belső égésű rénszarvas? Vagy 8 éves korban megállt fejlődés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!