Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valakinek van Suzuki Sx4...

Valakinek van Suzuki Sx4 autója, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Érdekelne: évjárat, motor, km állás és, hogy eddig miket kellett cserélni/javítani?

Mennyi a fogyasztás?

ma 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, van másnak a családban, 2007, 1.5, 200ezer, csak kopó forgó alkatrész és fékolaj kétévente. 6-8 liter.

Egyszerű, megbízható nyugdíjas autó zéró izgalommal, pici csomagtérrel.

ma 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Havernak van és tényleg kicsi a csomagtartó, rugó törése volt más nem nagyon.
ma 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:

1/2

A fékolaj csere mennyibe került? Állítólag nem szeretik a szerelők, mert az ABS miatt macerás.

ma 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Én Ignisben cseréltem otthon fékfolyadékot, tényleg nem egy leányálom. Ignis szinte ugyanaz csak a kaszni más. Nem viccelek, 15-ször mentem körbe légtelenítéssel, mire végre kijött az összes levegő. Persze légtelenítések között mentem egy kört, megjárattam az ABS-t. Ha lett volna OBD-s gépem, amivel lehet ABS-t megjáratni, akkor nem lett volna nagy munka. A szerelőknek valószínűleg van, úgyhogy ugyanolyan mint a többi autón cserélni. Árban tippre 20-25 ezer ft.

SX4 nagyon jó autó amúgy. Jó motor van benne, nem hajlamos olajfogyasztásra, 1.5 és 1.6 motor nem a gyenge váltóval szerelt mint az 1.3 az ignisben. Szinte csak az ABS lehet a baja, amit meg lehet előzni 2 évente fékfolyadék cserével. Persze ha a karbantartás kimarad az is tönkremegy, attól még autó, hogy ilyen jól sikerült.

ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!