Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2000 évjáratu ford...

Van egy 2000 évjáratu ford focusom és szeretném lecserélni a gyári kazettás rádióját androidos fej egységre?

Figyelt kérdés
Milyen androidos fej egységet ajánlottok? Lehetőleg minnél olcsóbb legyen, és kell e valamilyen át alakító vagy új csatlakozó az új fejegység beszereléséhes?

#autó #rádió #Ford Focus #Androidos fejegység
dec. 13. 22:58
 1/2 duvall válasza:

Kell egy uj rádió borítás,ha együtt beszed meg s fejegységgel, a készlet tartalmazza az átalakító kábeleket is

I just found this on AliExpress:

US $153.47 | AWESAFE Wireless CarPlay Android Auto Radio for Ford Fiesta 1995 1996 1998 1999 2000 2001 Focus MK1 1998-2004 GPS 2din autoradio

[link]

dec. 14. 14:07
 2/2 Johnny_kj válasza:

Ha jót akarsz akkor először is márka

Legyen neve, ne ezt a elterjedt gagyikat. Inkább vegyél drágábban és hidd el megéri mert nem fog leégni nem lesz lassú és gyönyörű tiszta erőteljes hangzása van.

Én legalábbis ragaszkodók a márkához mindenek előtt körbe járóm mindent el olvasok a termékről ha tehetem kipróbálóm véleményt kerék. És nyilván körbe járóm mert én sem szeretném elbukni a pénzem plussz idegeskedjek.

dec. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!