Az mennyire ritka, hogy egy régebbi 15-20év körüli autóban van klíma, de nincs pollenszűrő?
Figyelt kérdés
tegnap 19:45
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa. Amúgy 2004-es mitsubishi carisma. Mondta a srác, hogy neki nincs benne pollenszűrő. Mondom, lehet azért mert nincs benne klíma. Erre at mondja, hogy de az van benne. Nekem ez nagyon furi.
tegnap 20:02
3/13 anonim válasza:
a "neki" nincs benne nem azért van mert kivette és nem pótolta? Szerintem 2004ben nem volt olyan autó amihez nem volt.
4/13 anonim válasza:
Tudatlan a srác. Van benne.
Bárdi oldalán is lehet venni:
És itt egy videó a cseréről:
5/13 A kérdező kommentje:
De egész biztosan van, mert egy speedzone-os videóban láttam, hogy van olyan 2004-es dacia loganbe nincs. Bár a két autónak nem sok köze van egymáshoz.
tegnap 20:31
7/13 A kérdező kommentje:
Abban lehet, de amit teszteltek az egy alap logan volt klíma nélkül.
tegnap 20:41
8/13 anonim válasza:
Abban valóban nincs, de nem is lenne sok értelme, mert úgyis lehúzott ablakkal mész, ha nem akarsz megrohadni.
De ennek már semmi köze az eredeti kérdéshez.
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak van ezek szerint.
tegnap 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!