Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiesta (2018) 1.0 EcoBoos...

Ford Fiesta (2018) 1.0 EcoBoost vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ilyen autót szeretnék venni magamnak, naponta 60 km-t tennék meg munkába járáshoz vele. Mi a véleményetek róla, megbízható autó? Mennyit fogyaszt?
dec. 13. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon figyelni kell a fő típushibájára:

[link]

Egyébként jól megy, jól fogyaszt, de bonyolult mint egy dízel, amely sokkal stabilabb és mégkevesebbet fogyaszt, a napi 60km-es futásodhoz gondolkodás nélkül egy 1.5 TDCi-t vennék.

dec. 13. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ecoboost motoros bármit el kell felejteni. A történelem legrosszabb motorjai között emlegetik, egyesek konkrétan az első helyre is teszik, nem véletlenül.

Tulajdonképpen nem tudsz annál rosszabbat venni.

dec. 13. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
2-es! Ez igaz! Viszont nem mindenkinél fő prioritás az, hogy az autó megbízható legyen és keveset kelljen rá költeni. Valamint az autó szerelők és az alkatrész értékesítők és pénzből élnek.
dec. 13. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
#3 Ki az, aki 80-90 ezrenként hajlandó több, mint félmillió forintot kidobni vezérlésre? Igen, pénzből élnek a szerelők is. Én is az vagyok. Nekem jó pénz, de ettől még rosszat nem akarok senkinek. Tudod ki él még pénzből? Mindenki, beleértve azokat, akik autókat akarnak venni. Senki sem akar egy ennyire drága fenntartású autót. Senki.
dec. 13. 14:42
 5/8 retektorta ***** válasza:
28%

Exemnek ilyen van, 2018 óta belement 40.000 km, tehát nyilván semmi baja nincs. Ijesztő dolgokat írnak róla egyébként, én nem vennék.

"napi 60km-es futásodhoz gondolkodás nélkül egy 1.5 TDCi-t vennék."

Ne viccelj már, munkanapokon 60 km az havi 1200, éves kb 15.000. Ennyire nem vesznek dízelt, inkább valami megbízható benzinest

dec. 13. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
5ös, itt nem megbízható benzines az alternatíva hanem az ezres ecoboost, ami egy bonyolult szervízigényes motor, az 1.5/1.6 TDCI sokkal megbízhatóbb!!!
dec. 13. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
#5 És 40 ezerre szerinted lehet alapozni? Az lóf*sz. Örülök, hogy ennyi alatt nem jött ki semmi probléma, de ez nem azt jelenti, hogy jó, mert egyrészt ez csak egyetlen jó példa az ezernyi szar mellett, másrészt ilyen kevés futás nem mérvadó.
dec. 13. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos nem a legjobban sikerült motorok közé tartozik, vannak bajai. Viszont ha javították típushibáit, megelőző karbantartással, akkor szerintem lehet jó.
dec. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!