Skoda Rapid 1.2 TSI Ambition (2013) vélemények? Jó autó?
1.4 TSI-t keress, az ami ezek közül a legkevésbé problémás
A rapid önmagában egy nagyobb VW póló/Fabia, egyszerű mint a faék, egy izgalommentes közlekedő eszköz, arra teljesen jó.
A motor, hát... Keress rá a motorkódra, rengeteg baj lehet vele, de az is lehet hogy nem, lutri. Nekem biztosan nem kéne, évekig flottáztam és sok 1.6TDI ment át a kezem alatt, azokkal kb semmi baj nem volt, egyedül a víz szivattyú nem bírta ki a 210ezres vezérműszíj csere periódusát és ennyi. Ha városban fogsz közlekedni akkor felejtsd el a közvetlen befecskendezés turbós benzineseket, ha meg nem városban akkor manapság sajnos már sokkal több a stabil dízel mint ezek a 3 hengeres sz4rok. A későbbi tsi-k már jobbak, de ezek még nem igazán stabilak.
Húha, most elbizonytalanodtam. Nem gondoltam, hogy ennyire lefogjátok húzni az autót. Abból indultam ki, hogy a szomszédnak ugyanilyen autója van, annyi különbséggel hogy az övé 2014-es és 9 éve megvan neki, soha semmi gondja nem volt vele, egy vezérléscserét leszámítva.
Akkor megfontolom viszont, mert nem szeretnék mellényúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!