Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ ETZ 250 és 250/1 blokkja...

Krómgyűrű kérdése:

MZ ETZ 250 és 250/1 blokkja között van különbség?

Figyelt kérdés

A fenti két motor közül szeretnék egyet venni. Olvastam régen, hogy van valami apróság a két blokk között. Melyik a strapabíróbb, megbízhatóbb?

Jó, mondjuk 2024-ben ne a 30 éves gépeket nevezzük megbízhatónak.

Mik velük a tapasztalatotok?

Esetleg egy TS250-nel összehasonlítva milyen? Ez 4 sebességes, de úgy tudom hogy jobb anyagból készültek.

A másik pedig, hogy eddig Simsonoztam egy ideig (most Hondám van, de vonzz a régi veterán vonal), de ahogyan az MZ-et nézem, ezeken nem lendkerék mágnes gyújtás van, mint a Simsonokon.

Generátor, illetve dinamók vannak rajtuk, de a gyújtás ezen esetben hogy működik?

Illetve a dinamókról nem hallok túl jókat, sokan lecserélik vagy módosítják. Ez esetben miért nem a bevállt mágnesgyújtással szerelték őket?

ma 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
A ts még 6 voltos dinamós, az etz 12v generátoros.
ma 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!