Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fékfolyadékot ajánlotok...

Milyen fékfolyadékot ajánlotok a 2005-ös, benzines 1.3-as Suzuki Ignisembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most megy az autóm nagyszervizre, ami magában foglal motorolaj, váltóolaj, fékfolyadék olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő és gyertyacserét is.

Sajnos nem tudom, hogy milyen fékfolyadékot vegyek bele. Írnátok kérlek jó minőségű fékfolyadékot, hogy nektek mi vált be?

Köszönöm szépen előre is!

dec. 12. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dot 4 kell bele, én textart raktam, de bármelyik neves márkáé jó.
dec. 12. 19:21
 2/4 Mad Max2 ***** válasza:
100%
bármilyen márkájú DOT4 fékfolyadék jó bele
dec. 12. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előbb azért kérdezd meg, hogy ha te viszel folyadékokat, vagy bármit, azt beleteszik-e? Mert többnyire csak azt hajlandóak, amit ők adnak, hivatkozva garanciára.

Amit meg tudsz, azt jelölj meg,mert még a márkaszervízben is sunyiskodnak,pl szomszédnak az X5-jében csak papíron volt olajszürőcsere.

dec. 12. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy kedves, gyerekkori barátom autószerelő, mindig mindent ő szokott nekem csinálni rajta, nagyon lelkiismeretes.

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!

dec. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!