Ha napi kevés kmrt megyek a kocsival munkába(2-4 km). Azt olvastam hogy tönkre teszi a motort ez az opció . Mi erre a megoldás? Egyébként 1.4 E Corsa 90 LE benzin.
Figyelt kérdés
ma 16:25
11/12 anonim válasza:
Aki naponta 20 km-t megy vele, az pont ugyanannyit megy vele hidegen 2 km-t, mint aki 4-et.
12/12 A kérdező kommentje:
Évente cserélek olajat. Nem erről van szó. Bérelni meg nincs pénzem minek nem ez a lényeg. Mint mondtam szoktam biciklivel is menni nem minden nap megyek autóval. Ezért kérdeztem hogy ha alig használom és ha igen és megyek 2-4 kmt az nem e rossz, a kocsinak. A Dunakeszi, Mátészalka viszonylatot azért írtam mert az az évi két opcio amikor sokat megyek. 👍Nem a lustaságrol szól mint azt valaki írta. Két autóval😑
ma 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!