Mitől lehet az, hogy felpörgetés után leesik az alapjárat?
Figyelt kérdés
Egy 4 ütemű egyhengeres karbis motorról lenne szó, ami üresben, nagy gázadásra lelkesen felpörög ahogy kell neki, viszont utána ha elengedem a gázt, akkor nagyon leesik a fordulat a normális alapjárat alá, (agy az is előfordul néha, hogy le is áll rosszabb esetben), jobb esetben viszont nem áll le, hanem arról az alacsony alapjáratról idővel nagy nehezen visszaküzdi magát a normális alapjárati fordulatra. Esetleg ha kis gázzal segítek neki, akkor utána már minden jó.
Ezen kívül egyébként minden más rendben van vele.
ma 11:50
1/2 A kérdező kommentje:
Minél melegebb a motor, annál kevésbé jelentkezik ez a tünet, de teljesen sose múlik el.
ma 11:51
2/2 anonim válasza:
Karbi van ki szerintem. Habár én fűnyírótraktornál voltam így. A csere mindent megoldott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!