Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire rossz jel egy első...

Mennyire rossz jel egy első generációs Skoda Superb-nél?

Figyelt kérdés
Voltam nézni pár napja egy Skoda Superb-t 1.9 pd tdi motorral. Amit tudni kell róla 300ezer km van benne. Nem volt még benne kettős tömegű lendkerék cserélve. Elvittem egy próbakörre és azt tapasztaltam, hogy a kuplung nagyon magasan fog. A váltásnál is néha ilyen fura érzést éreztem. Ez árulkodhat valami nagyobb hibáról esetleg?
dec. 8. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
A gyári szett van még benne. Az új szett alul kezd el fogni, a csere előtt álló az utolsó pár mm-en.
dec. 8. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a pop szakma.
dec. 8. 20:06
 3/7 Szolovjov ***** válasza:
Mondjuk vannak olyan kuplungszerkezetek, amik utánállítják a kopást. Így az utolsó fél mm-en is ugyanolyan mélyen fog, mint újkorában. Ezek szerint ebben nem olyan van. De nem olyan nagy gáz, lecseréled magadnak és akkor kijön (kedvességgel) 200-250 körül. Persze ha olyat akar az ember ami ismét kibír 300 ezret, akkor meg kell venni a 400 ezer Ft-os szettet (plusz a szerelési költség, ha otthon nem megy).
dec. 8. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Gondolom úgy hogy, még nem volt cserélve kettős tömegű benne, így azt is érdemes lenne.
dec. 8. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha csere, akkor kuplung + lendkerék egyben. De inkább gondolnám, hogy már a második van benne
dec. 8. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
De ez kb mennyibe kerül?
dec. 8. 22:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is azt gondoltam, csak a tulaj mondta, hogy nem volt még cserélve.
tegnapelőtt 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!