Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Voltam egy előadáson, ami azt...

Voltam egy előadáson, ami azt állította, hogy az európai autók alkatrészei nagyon drágák, a kínaihoz képest. Én néztem be valamit? Webáruházakon néztem kínai autók alkatrészit a hasonló európaihoz képest. Nem találtam különbséget

Figyelt kérdés

#drága autó #kínai autó #Drága alkatrész
dec. 3. 10:11
 1/4 Telelő Teve ***** válasza:
86%
Feltehetőleg az előadó nem kisker árra gondolt, hanem beszállítóira. Alibabán egyébként azokat is találsz - egyszerűbb 12V generátorokat már 25 $-tól kínálnak ( [link] ), gumit 20$-os darabártól ( [link] ), szerelt lengéscsillapító meg 10$ alatt ( [link] ).
dec. 3. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

Persze, mert az európai autókhoz jobbára európai alkatrészgyártók kínálnak alkatrészeket, ahol vannak szabványok, előírások és, márkától függően jobb-rosszabb (de még "rosszabb" esetben is teljesen elfogadható) minőségellenőrzések.

A kínai autókhoz meg 10 fillér 50 pengős órabérért kínai kisgyerekek kalapálják az alkatrészeket a lehető legszarabb anyagokból és a lehető legszarabb módszerekkel. Tiktokon amúgy sok videó van, hogy hogyan készülnek ezek... Nem éppen bizalomgerjesztő.

dec. 3. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

A TikTokon számtalan videó mutatja a csak robotokkal dolgozó üzemeket..

itt egy parkolóban láttam a kínai Teslát...fantasztikus sima vonalak, hibátlan összeszerelés, és persze csakis tiszta villany.

dec. 3. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az alkatrészek drágák igazán, hanem az autókat összeszerelő melósok fizetése irreálisan magas!

Ebbe bukott bele a VW.

Webáruházak általában drágák.

Én gumisnál veszek abroncsot, olcsóbban kapom meg, mintha futárral hozatnám valahonnan.

dec. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!