Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy f astra sedan az...

Van egy f astra sedan az lenne hogy hiába húzom a motorháztetö nyitó kilincset nem nyílik a motorháztetö bowden nem szakadt el mert feszes . Hogyan nyissam most ki ?

Figyelt kérdés
ma 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

próbáljátok ketten

mikor te húzod a bowdent valaki próbálja felefelé húzni a motorháztetőt

ma 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk az vált be, hogy az egyikünk húzta a kart, a másikunk pedig le-fel nyomta-húzta a motorháztetőt. Ha elég erősen meg van húzva a kar, és elég erősen rángatjátok, ki fog nyílni.

Utána én rendesen kikötöztem a bowdent, mármint a külső burkolatát a motortérben, hogy meghúzva a kart, ne tudjon az egész becsúszni az utastérbe a tűzfal furatán keresztül. Plusz a zárszerkezetnél a bowdenhuzal végén levő bogyóhoz is tettem két gyorskötözőből ilyen "feszítő gubót" (magyarán ráhúztam egymás mellé két gyorskötözőt a huzalra a bogyó és a ráhajtott lemez közé, hogy rendesen elő legyen feszítve a nyitóhuzal. Természetesen a gyorskötözők kilógó végét elvágtam tőben.

Nem tudom, melyik megoldás hozta meg végül is a sikert, de innentől kezdve nyílik rendesen a motorháztető.

ma 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!