Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kezdőnek, friss jogsiva...

Milyen kezdőnek, friss jogsival egy Suzuki WagonR+ típusú autó?

Figyelt kérdés
Milyen a futóműve? Milyen az úttartása? Tényleg olyan instabil, amilyennek mondják? Ignisen tanultam vezetni, az nekem nagyon instabilnak érződött, de aztán megszoktam. A WagonR jobb, vagy rosszabb ilyen téren?
dec. 1. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ugyan olyan.
dec. 1. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, a kasznira az Ignisen van hegesztve egy plusz csomagtartó és ennyi a különbség. A tanulóautón lehetett már gyenge a lengéscsillapító, vagy esetleg rossz a futómű beállítás. Max. kanyarban instabilak ezek alapból.
dec. 1. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi az ütköző zónája, meg aránylag sokat fogyaszt az 1.3-as. Viszont magasan ülsz, fájós derekúaknak jó. Ledöntött ülésekkel jól pakolható, de ha utasaid vannak, nagyon kicsi a csomagtér szerintem. A stabilitás lesz a legkisebb probléma vele, ha nem tudod megszokni a formavilágot.
dec. 1. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Első autónak megtanulni vezetni hibátlan, utána lehet venni valami komolyabbat.
dec. 2. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyenes haladásnál azokkal a virsli gumikkal nyilván egy picit bizonytalan az úttartása. A régebbi sport WagonR úttartása sokkkal jobb, bár az még japán piacos gyártás. Az Európára szánt ingisek, WagonR+ -ok már nem olyan minőségűek.

Megtanulni vezetni, ahogy az előttem válaszoló is írta, akár még jó is lehet. Súlya nincs, viszont magasan vagy, ergo ha elmegy melletted egy kamion, vagy valamilyen nagyobb felépítésű jármű, kapaszkodj a kormányba és imádkozz, hogy egy helyben tudd tartani!

Ha hosszabb távra keresel egy jó úttartású autót, válaszd márkán belül a Lianát, vagy a régebbi Baleno-t. Tudsz még venni E11-es Corollát, Akár sedan suzuki swiftet, daewoo Lanost (csak 1.6-ost!) Ezek mind mind jobb úttartású autót, hasonlóan megbízhatóak, és nem feltétlenül kerülnek többe.

dec. 5. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!