H Astra elso kodlampaja nem mukodik, miert?(relé, biztositek, izzo jo)
Figyelt kérdés
Multimeterrel megneztem a relet, a biztositekot, izzot azok jok. Megy 12 V az izzohoz is. De megsem vilagit egyik oldal sem. Amikor megvettem, csak az egyik oldal vilagitott, majd par het utan megjavult, vilagitott mind a ketto, majd par het elteltevel megint csak az egyik oldal vilagitott, de mostanra mar egyik oldal sem. Mi lehet a baj?nov. 30. 20:02
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy a jó izzó kap áramot, mégsem világít. Az izzó nem tudja eldönteni, hogy áram jelenlétében van-e kedve világítani, vagy sem. Ha van áram és jó az izzó, akkor világít, kész. Ha nem világít, akkor valamit nem jól vizsgáltál és valami mégsem jó, amit jónak gondoltál.
2/3 anonim válasza:
A kábelezést is megnézted? Vagy csak magát az izzót?
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a canbus rendszer tilt le valamiért. Én lefuttatnék egy diagnosztikát, kimeneti tesztet. Ehhez minimum op-com, vagy tech2 kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!