Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » H Astra elso kodlampaja nem...

H Astra elso kodlampaja nem mukodik, miert?(relé, biztositek, izzo jo)

Figyelt kérdés
Multimeterrel megneztem a relet, a biztositekot, izzot azok jok. Megy 12 V az izzohoz is. De megsem vilagit egyik oldal sem. Amikor megvettem, csak az egyik oldal vilagitott, majd par het utan megjavult, vilagitott mind a ketto, majd par het elteltevel megint csak az egyik oldal vilagitott, de mostanra mar egyik oldal sem. Mi lehet a baj?

nov. 30. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy a jó izzó kap áramot, mégsem világít. Az izzó nem tudja eldönteni, hogy áram jelenlétében van-e kedve világítani, vagy sem. Ha van áram és jó az izzó, akkor világít, kész. Ha nem világít, akkor valamit nem jól vizsgáltál és valami mégsem jó, amit jónak gondoltál.
nov. 30. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
A kábelezést is megnézted? Vagy csak magát az izzót?
nov. 30. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a canbus rendszer tilt le valamiért. Én lefuttatnék egy diagnosztikát, kimeneti tesztet. Ehhez minimum op-com, vagy tech2 kellene.
nov. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!