Egy autó generátorán alig indult meg az egyik csavar, már izomból kellett rángatni, ütni stb.. egèsz kocsi mozgott vagy 10 percet . Ettől lehet a motornak baja? El tud törni ? Nagyon ijesztő látvány volt.
Figyelt kérdés
Bocs a hülye kèrdèsèrt. (27 èves nő vagyok)ma 16:06
1/1 anonim válasza:
Szerintem amikor 60-al belemész egy kátyúba vagy rámész egy nem látszó fekvőrendőrre, akkor bőven nagyobb erők hatnak a motortérre, mint amit a szerelő a két kezével ki tudott fejteni. Én nem aggódnék, előfordul néha. Egy régebbi autómnál a gumicserénél is mindig páros lábbal kellett ugrálni a kerékkulcson, annyira berohadtak a csavarok.
Nem hülye kérdés, nem kell mindenkinek mindenhez érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!