Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » OEM multimedia fejegység...

OEM multimedia fejegység vélemények? Tapasztalatok? Vagy esetleg 50ezerig valami ajánlás?

Figyelt kérdés

VW tiguan 2008-ba szeretnék, androidos fejegységet, RCD310 helyett. Sajnos haldoklik a fejegységem. Véleményt szeretnék erről:

[link]

nov. 27. 08:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Esetleg találtam még ezt:

[link]

Ez másabb lehet mint amit fent linkeltem?

nov. 27. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezeket a kínai vackokat felejtsd el, Android rendszeren futnak, szóval tekints rájuk úgy, mint egy telefonra. 30-50 ezer körül lehet kapni manapság jó telefont? Nem.

Ezek azért olcsók, mert 8-10 éves hardvert használnak, amik képtelenek normálisan futtatni egy modern rendszert és a modern applikációkat. Az elsőn is ott van, hogy 2GB RAM. Az semmi. Manapság telefonok 8GB alatt nem is léteznek.

Lényeg a lényeg, a leírt probléma miatt ezek a fejegységek nagyon lassúak, akadoznak, pocsék a használatuk.

nov. 27. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor milyent lenne érdemes?
nov. 27. 12:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem én persze, egy telefon 8gb rammal van, de azt is nézzük, hogy azon mennyi mindent futtatunk. Mennyi mindent töltünk rá. De egy ilyen fejegységen, igazán a waze lenne letöltve az használva. Közben nem kell, olyan sok applikáción, meg programot a háttérban futtatnia.
nov. 27. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Az lehet hogy neked nem kell más, de attól ő még futtatni fog mindent. A rendszer nem tudja és nem is foglalkozik vele, hogy az most telefon, vagy fejegység, ugyanúgy fut. Tehát a háttérben futnak a rendszer szolgáltatások, a Google szolgáltatások, folyamatosan veszi és dolgozza fel a GPS jelet, miegymás. Na meg ezekre mindig ilyen hiper szuper menő animált kezdőképernyőket töltenek, az is sokat eszik. Nem sok az eltérés telefon és fejegység között. Volt nekem is már régi belassult telefonom, amin nyomtam egy gyári visszaállítást, de totál üres állapotban is lassú maradt, mert már maga az Android is túl fejlett volt a hardvernek.

Na meg azt is számold, hogy egy telefon általában maximum 3-4 éves rendszerrel fut, mert utána a gyártó megszünteti a támogatást és nem küld több frissítést, míg itt 7-8-10 éves különbség is lehet a hardver és szoftver között.

nov. 27. 13:39
 6/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ha mindenképpen 2din-es Androidos fejet akarsz csak minőségit vegyél. pl: Alpine, Pioneer, Kenwood, Clarion... stb...

Ahogy írták korábban a 2GB ram is necces, de ott van még a rezisztív vagy kapacitív kijelző kérdése is, remélem hogy az előbbi már nincs foralomban, de lehetséges ennyiért...

Mivel Andoriod-ról beszélünk fontos, hogy melyik kernelig támogatott, gyanítom nem túl sokáig ha 2GB memóriás.

És akkor arra még ki sem tértem amiről tulajdonképpen az autóhifi szól a végfok, nah abban egy ilyenben, pocsékabb, mint egy 20-ezres 1 dines minőségi fejben.

dec. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!