Max 2 millióért melyik a legprimitívebb közlekedőedény ami a leginkább megbízható és legkisebb eséllyel áll meg alattam normális szervízelés mellett?
Jelenleg egy 1.2-es Fabia-t vezetek, full fapad (kivéve a klíma), de már check engine-es 355k kilométer és nem tudom meddig fogja bírni még. Egyszer állt meg alattam akkor is a gyújtótrafó ment tönkre ill. egyszer a generátor jelzett hibát (akkor nem állt meg, de télen sos javítani kellett a világítás miatt). 4-5 éve vezetem és szeretnék egy "méltó utódot" választani. Gondoltam ugyanilyen Fabia-ra csak 1.4-esben, nem tudom az milyen választás illetve Honda Civic-re bár ott 2,5 milliótól vannak inkább hirdetve és nem tudom mennyire drága a fenntartása.
4 éve napi 100 km-t teszek meg ingázva. Ehhez kellene egy autó a fentiek tükrében.
Mit(miket) javasolnátok nekem? A 2 millió az egy random belőtt ár lehet olcsóbb, de még akár a 2.5 millió is opció lehet, ha tényleg arra érdemes autóról van szó. Ennél drágábbat már nem igazán engedhetnék meg magamnak.
Primitív lehet, de klíma azért kellene bele illetve ha túl alacsonyak az igényeim, akkor opcionális esetben a teljesítmény is szempont lehet (fogyasztás sosem érdekelt).
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!