Melyik más fogyatékos országban van még olyan, hogy megveszel egy 1 éves matricát, és lejár fixen januárban?
Figyelt kérdés
Tehát vegyen az ember egy 1 éves megyei matricát 2 hónapra 12 hónap áréért.nov. 13. 14:56
11/14 anonim válasza:
Svájcban és Ausztriában is naptári évre szól az éves matrica.
12/14 anonim válasza:
#11 Amúgy legjobb tudomásom szerint ez a normális. Lehet van kivétel, de az alap az a naptári év. Ugyanúgy ahogy például a havi tömegközlekedési bérlet is baotari hónapra érvényes, nem vásárlástól 30 nap. Mindig is így működött minden hasonló dolog.
13/14 A kérdező kommentje:
10, pl kell pest és fejér megyei. Amit írtam, hogy összeadódik, az úgy egységesen minden áremelkedés. Egy kis benzináremelés, egy kis kgfb 20% emelés ( téged idézve nem nagyon összeg az a 10ezer pl), ilyen adók, olyan adók, drágább parkolás. Már ott vagy hogy éves szinten több 10ezerrel emelkedtek a költségeid
nov. 14. 11:11
14/14 Szolovjov válasza:
Én a gátfelhajtásival jártam így. Megvettem év közepén, vígan jártam vele még a következő év elején is, mikor rájöttem hogy ha december 30-án veszem meg az évest, akkor másnap lejár. Abszurdisztán..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!