Fémszálas ablaktörlőnél mennyi az esélye, hogy leszakad róla a gumi és végigkaristolja a fémszál a szélvédőt?
Figyelt kérdés
Kicsit kezd megkeményedni a gumi rész, nem tudom érdemes-e cserélni, mert amúgy egész jól töröl, de ettől félek amit a kérdésben írtam. Érdemes most cserélni vagy nem fog előfordulni ilyen?nov. 12. 11:49
2/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Pontosan 3,6% esélye van. Nem jó, de nem is tragikus
3/6 anonim válasza:
Egy borzasztóan drága alkatrész, vetekszik a kettős tömegű lendkerékkel, ráadásul szakembert is alig lehet találni aki emberi áron kicserélné.
Használd amíg szét nem eszik.
4/6 anonim válasza:
Ha legfeljebb évente cseréled akkor nem áll fenn ez a veszély. Előbb fog csíkosan törölni és amiatt dobod a kukába minthogy leszakadjon róla a gumi.
5/6 A kérdező kommentje:
Ok, kicseréltem fémszál nélkülire köszi
nov. 12. 13:33
6/6 anonim válasza:
Én havonta szoktam szemlélni hogy milyen állapotban van. Ha a gumi még egyben van, szépen töröl, nem foszladozik, szakadt, sérült akkor marad. Ha már látom hogy kezd vele gond lenni cserélem és ennyi. Nem egy eget verő drága tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!