Használt autó vásárlásnál mire érdemes figyelni?
Mindenre.
Át kell nézetni szakemberrel és kész.
Lényegében ha nem jönnek furcsa hangok az autóból, gurul, nem kopog, füstöl, könnyű vele sebességet váltani, kuplung nem kőkemény, és nem fent fog, nem rozsdás a kaszni alul! sem, akkor nagyon nem nyúlsz mellé vele.
Azért a motortér se legyen tiszta olaj, meg a kipufogórendszert is nézd meg, mennyire rozsdás.
Az ilyen apróbb hibák meg....ha elmondja az eladó, az plusz pont, nálam legalábbis.
Sok mindenre.
És hiába nézeted át, mert csapágyig senki nem fogja szétszedni, szóval mindig maradhat valami csont.
1. szabály. Ne vedd meg.
Most vettem 7 kiloért egy 18 évest. Az érdekelt ne rohadjon, automata, tempomat, digit klima,... Nem értem vele haza. Lerohadt. Megcsináltattam. Kell még költeni rá kb. 400-at. Kesztyütartóban az utolsó 3 évről számlák. 2.4 misi. A tulaj vehette kb. 1.5 -ért és betolta a kereskedőhöz kb. 400-ért. Bukott rajta 3.5-öt. Havi 100-ért lehetett volna jobb új autója. Trélerköltségek is lehettek. Nekem volt már rajta 50k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!