Volkswagen Touran teljesítmény kérdés?
Szerintetek melyiket vegyem? 1.6 CR TDI vagy 2.0 CR TDI?
Elég lehet az 1.6-os teljesítménye is ehhez a kasznihoz?
Nem vagyok nem száguldozós, de azért szeretnék biztonságosan előzni ha sor kerül rá. Autópályán csak nagyon ritkán megyek. De autóutakon viszonylag nagy távokat megyek.
Használtan venném (kb. 2010-2014 intervallum)
Mit jelent, hogy elég?
Nagypapásan, nyugisan vezetni bőven elég az 1.6 is, de azzal nem fogsz városon kívül előzgetni. Ennek ellenére pályán is eldöcög stabil 130as tempóval gond nélkül.
A fogyasztás ne legyen szempont, kb ugyanannyi üzemanyagot esznek.
Elsősorban azt venném, aminek ismert az előélete, az többet ér mindennél. Egyébként én is inkább a 2 literest venném, szeretem ha 100 felett is gyorsul az autó.
"Elsősorban azt venném, aminek ismert az előélete, az többet ér mindennél."
Ez az ami egy használt autónál lutri. Óriási simlisség van. Volt kollégámnak egy közeli ismerőse nepper. A kilométer visszatekerés egy dolog, de azt mondja még a szerviz könyveket is hamisítják. A Carvertical se ér semmit. Max annyit tehet az ember, hogy rászánja azt az 50 ezret és megbíz egy szervízt, vagy egy átvizsgáló céget, de azok se látnak mindent.
Ha valami nagyon megbízható nepper haverja van valakinek, esetleg céges flottából vásárol úgy, hogy ő vagy ismerőse annál a cégnél dolgozott az talán hozzájuthat pontos előélethez is.
Magánszemélyek is úgy b.sszák át az embert ahogy nem szégyellik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!