Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Jazz vélemények?

Honda Jazz vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Jazz-t, a mostani új verziót. Érdekelnének a vélemények, milyen autó, mire figyeljek esetleg, stb.

nov. 8. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A régiről vannak bőséggel elemzések, meg hibák amikre figyelni kell, de az újra?

Nem hiszem lenne itt valaki akinek van, nem sokan vesznek, pláne hogy a méretéhez képest nagyon drága, online teszteket olvass meg nézz videókat, biztosan jó kisautó egyébként.

nov. 8. 16:27
 2/13 Mad Max2 ***** válasza:
A honda jazz nagyon jó autó, de annyira nem mint amennyire felmagasztalják.
nov. 8. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
1xültem bele szalonban. Hányinger.
nov. 16. 00:39
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Mi nem tetszett benne?
nov. 16. 22:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
majdnem 20 éve volt. kicsi, kényelmetlen ülés, gagyi beltér. pl. a meriva egy más világ. Dicsérik. japán csak jó lehet. Nekem is japán van. 10 év 150k km. márkaszerviz sem tudja megjavitani. Ennyit a japánról. Olcsó kisautó garázsajtót elnéztem tükör kuka. utángyártott nincs. márkaszervizben 200k a csere.
nov. 16. 23:07
 6/13 A kérdező kommentje:

Szerintem az első generációs Jazz is jó kocsi volt, de én most a legújabbról beszélek. Egyébként az, hogy mennyit bír, a használattól is függ. Aki nyúzza a kocsit és/vagy elhanyagolja a karbantartást, annál valószínűbb a meghibásodás.

Nekem a korábbi (szintén japán) kocsimnál 13 év alatt semmi hiba nem volt, 140ezer km-en át.

nov. 17. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is kibirt 150.000-et most eladni sem tudom hibásan. Megjavitani nem tudják.
nov. 17. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Kicsit túl van hájpolva, de egy megbízható igásló. Mamataxi. A belseje jól variálható, a hátsó ülések fel vagy lehajtogathatósága zseniális. A motorjai kimennek a világból, csak jó olaj legyen benne, ne az akár márkaszervizes "mink ezt szoktuk ebbe" 10W40 az előírt 0W30 helyett.

Sok bajod nem lenne vele, autózási élményt nem nyújt, A-ból B-be közlekedőedény.

nov. 17. 10:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Te ugyanaz vagy akinek Corsája van és új Jazz-en gondolkozik?

Ha igen, akkor ott már bőven ki lett vesézve a téma, engedd el.

nov. 17. 16:18
 10/13 anonim válasza:
Már három éve hybrid kocsim van és jól működik. Nagyon jó ötlet venni!
nov. 19. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!