Honda Jazz vélemények?
A régiről vannak bőséggel elemzések, meg hibák amikre figyelni kell, de az újra?
Nem hiszem lenne itt valaki akinek van, nem sokan vesznek, pláne hogy a méretéhez képest nagyon drága, online teszteket olvass meg nézz videókat, biztosan jó kisautó egyébként.
Szerintem az első generációs Jazz is jó kocsi volt, de én most a legújabbról beszélek. Egyébként az, hogy mennyit bír, a használattól is függ. Aki nyúzza a kocsit és/vagy elhanyagolja a karbantartást, annál valószínűbb a meghibásodás.
Nekem a korábbi (szintén japán) kocsimnál 13 év alatt semmi hiba nem volt, 140ezer km-en át.
Kicsit túl van hájpolva, de egy megbízható igásló. Mamataxi. A belseje jól variálható, a hátsó ülések fel vagy lehajtogathatósága zseniális. A motorjai kimennek a világból, csak jó olaj legyen benne, ne az akár márkaszervizes "mink ezt szoktuk ebbe" 10W40 az előírt 0W30 helyett.
Sok bajod nem lenne vele, autózási élményt nem nyújt, A-ból B-be közlekedőedény.
Te ugyanaz vagy akinek Corsája van és új Jazz-en gondolkozik?
Ha igen, akkor ott már bőven ki lett vesézve a téma, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!