Mit akart vajon? El lopni az autót?
Mit akart?
Nézegetni az autódat.
Aki el akarja lopni, az nem nézegeti, hanem odamegy és babrálni kezdi. Ja, és a kutya nagy akadály ilyenkor, szóval autót lopni senki sem kutyával megy.
Velem egyszer olyan volt, hogy egy skodával megálltam valahol, mikor később visszamegyek az autóhoz egy bácsi egy kocsival nagyon közel állt az enyémhez és nagyon nézegette. Azt hittem neki ment vagy valami, de kicsit közelebb érve láttam, hogy nem.
Mikor meglátott nagyon megörült, kérdezte, hogy enyém-e az autó, mondtam neki hogy igen.
Akkor fogott bele, hogy nagy skoda rajongó és magyon jó állapotban van, milyen idős, hanyas motor stb. Nagyon kedves bácsi volt. Mutatta a kulcs csomóját is volt rajta vagy 10 féle skodás kulcstartó. Kérdeztem, hogy esetleg megyünk-e egy kanyart, azt köszönettel, de visszautasította. Majd ment is a dolgára egy rövid beszélgetés után. Kiderült, hogy amúgy ismerem is a bácsit névről, csak nem tudtam hogy ő az. Ő se akarta ellopni meg semmi, csak egy barátságos bácsi volt.
Nálad is lehet valami hasonló történet, csak lehet picit túlreagáltad és érezte a másik, hogy irritál téged. Így inkább elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!