Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autómon elvan rohadva a...

Ha az autómon elvan rohadva a bal első sárvédőelem alja (ahová a kerék behordja a sarat) az műszaki vizsgálat szempontjából bukást ér?

Figyelt kérdés
Nyilván nem makulátlan az autó 18 éves létére. Leszedtem a műanyag küszöbvédőt alulról és mindenhol levan fújva ilyen viaszos anyaggal ezért ilyen rohadást csak a sárvédőn fedeztem fel.
ma 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
De miért akarod így vinni műszakira?!
ma 08:42
 2/5 A kérdező kommentje:
A sárvédőt kiszeretném cserélni idővel, csak egyelőre műszakilag fontosabb dolgokra akartam költeni, ez pedig, bár esztétikailag nem jó, de teherhordó szerepe nincs tudtommal. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, beleköthetnek e vizsgán. Az autó csak nemrég óta az enyém, korábban nem volt autóm így nincs tapasztalatom e téren.
ma 08:49
 3/5 Csepregi21 válasza:

Ha lyukas , rohadt akkor biztos bukó. Főleg ha még szem előtt is van.

Ha nagyon sürgős a vizsga akkor szépen lemosni, autógittel rendbe szedni,legalább egy alapozó festék, de a legjobb ha kb színazonosra le van festve.

Persze ez csak ha sürgős, de a legjobb megoldás elvinni egy karosszériáshoz hogy tegye rendbe.

ma 08:55
 4/5 Mad Max2 ***** válasza:

Hivatalosan bukás

...De nincs olyan autó amit ne lehetne levizsgáztatni, csak a megfelelő helyet, és megfelelő vizsgabiztost kell megtalálni

ma 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Ránézésre sem alulról sem kívülről nem lyukas, hanem kb 2 20Ft-os nagyságú rozsdafolt látszódik és hogy a festék kezd felhólyagosodni. Alul egy műanyagelem takarja. Én igényesnek tartom magam minden téren szóval nem akarom elhanyagolni, csak sajnos a pénzem és az időm nem végtelen.
ma 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!