Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokakat miért zavar az, hogy...

Sokakat miért zavar az, hogy Rally Ladákba tesznek típusidegen motorokat?

Figyelt kérdés
Sokféle típusidegen motorral szerelt Ladával versenyeznek itthon. Ugye Lenkey Áki 2.0 Vokswagen motorral, Molnár Ati és Lepold Dani Opel C20XE, Szőnyi Andris Toyota és nagyon sokan (például Karsai Zsolti, Bodogán Feri, Helembai Zsolti "Csikar", Prigyeni Peti "Tiszák" Papp Arni, Jana, Bihari Peti, Forgi, Lőrik Laci "Lölő", Oláh Gabi... stb Honda motorokkal szerelt Ladákkal Rallyznak. Ez miért zavar sok szurkolót, motorépítőt és versenyzőpárosokat is?

nov. 7. 06:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Belepofázok, pedig nem is értek hozzá. Vegyük mondjuk az úszást. Egy gyártó szponzorál egy versenyzőt. Kifejlesztenek egy olyan úszódreszt, ami ugyan a versenyszabályzatnak megfelel, de olyan előnyre tesz szert vele az úszó, ami nem a tudásának, hanem az öltözékének az eredménye. Jogosan morognak a többiek?

Lehet, hogy a típusidegen motor is ilyen? Nincs rá szabály, hogy nem lehet, de mégsem fair a többiekkel szemben.

nov. 7. 09:20
 12/22 A kérdező kommentje:

De ne keverjetek már ide mást! Úszást, meg mindenféle más hülyeséget!!! Csak és kizárólag a Rally Ladákról szól a kérdés és nem is szeretnék itt másról olvasni!

#11 látszik, hogy nem értesz hozzá!!! A típusidegen motoros Ladáknak külön kategóriája van minden 1-es Rally osztályban. ORC-ben ez a P13. De amúgy P csoport a neve. Például Rally2-ben nem is értékelik a típusidegen motoros Ladákat abszolútban.

nov. 7. 09:24
 13/22 anonim ***** válasza:
12. Nem kevertem ide az úszást, de nem megy neked ezek szerint a szöveg értelmezése. Maradhattam volna a rallyn belül is, ugyanazzal az indokkal. Nem tisztességes a többiekkel szemben.
nov. 7. 09:31
 14/22 A kérdező kommentje:
De mi legyen benne tisztességes, hogyha nincsenek is együtt értékelve a többiekkel együtt? Tényleg semmit sem értesz hozzá! Akkor ne írd már ide a hülyeséged! Rally2-be nincsenek értékelve abszolútban a típusidegen motoros Ladák. ORC-ben pedig külön kategóriájuk van. Mint írtam a P13.
nov. 7. 09:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Valszeg azért, mert néhányan, akik faragott motoros ladát építettek, úgy érzik hogy nagyobb munkát fektetett bele mint aki csak belerakott egy modernebb motort, és igazságtalannak érezhetik esetleg hogy az a gép jobban megy, esetlegesen megbízhatóbb, hol ott ők nagyobbat alkottak, többet dolgoztak azzal hogy egy 75 lovas kocsiból csináltak egy 150 lóvásat mondjuk. Tipp.
nov. 7. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Igazad van, minek írtam bármit is. Te pufogsz, hogy miért morognak egyesek a típusidegen motorok miatt. Aztán jössz azzal, hogy ez külön osztály. Én ezt készséggel elfogadom. De akkor nyilván nem azok duzzognak, akik ezt űzik, vagy ilyen kategória szurkolói vagy csak csendes megfigyelői. A többiek, akiknek nem tetszik, nyilván ugyanazért, amit én tudatlanul feltételeztem.
nov. 7. 09:51
 17/22 A kérdező kommentje:

#15 végre az 1. Érdemleges válasz!!! Köszönöm szépen neked!!!

#16 nem külön osztály... juj! Sürgősen fejezd be a hülyeségeid írását!!! Mert annyit értesz ehhez az egészhez, mint ló a hátúszáshoz...

nov. 7. 09:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Kategória, nem osztály. Ettől még nem vagyok hülye.
nov. 7. 09:55
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként lényegét tekintve ugyanazt írja a 16., mint én, csak értelmezned kellene
nov. 7. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, nem tudom, hogyan máshogy mondjuk el neked, hogy vannak a Ladában "puristák", akiknek csak a Lada, meg vannak, akik a Lada kasztniba akármit beletesznek, és előbbieknek utóbbiak szúrják a szemét. Ez ilyen egyszerű. Ez pont olyan, mint amikor egyes motoros szerint a túrarobogós nem is motoros, vagy amikor néhány "okos" szerint aki nem kapcsolja ki a kipörgésgátlót, az béna. El kell engedni. Annak végképp semmi értelme, hogy te a ladás közösségen kívülre idehozod ezt a hülye kérdést.
nov. 7. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!