Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes A250 AMG(2013-2014)...

Mercedes A250 AMG(2013-2014) vagy Golf 7 gti?

Figyelt kérdés

Leginkább a fenntartási költségek érdekelnének,illetve maga a vezetési élmény:)

A fent említett mercedes lényegesen több extrát ad mint a golf,viszont a golf talán sportosabbnak mondható,illetve nagyon sokan szeretik.

Szerintetek melyik lenne a jobb választás?

Személy szerint az én szívem jobban húz a mercédesz fele,viszont érdekelne olyanok véleménye,akik esetlegesen vezettek már ilyet.

Köszönöm előre is a válaszokat!

nov. 1. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Az az A250 "Merci" egy hulladék!

Van egyáltalán belőle eladó nálunk?

nov. 1. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
A Merci minimum C, az A-t hagyd
nov. 1. 23:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Miért hulladék?:)

Mert a nagy okosok azt mondják hogy a Mercédesz C vagy E osztálynál kezdődik?:D

nov. 1. 23:51
 4/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Apámnak GLA Mercedes-e van ugyanezzel a 250-es AMG kivitellel, nekem egy Audi S1-esem van ami lényegében elég hasonló egy Golf 7 GTI-vel, bár teljesítményre hasonló a két autó, de vezetési élményre totál más liga.

Egy AMG felszereltségű pláne ha 4Matic sokkal elegánsabb a Golfnál és nyílván az összkerékhajtást VW csak az R modelleknél engedi meg, ez előnyt jelenthet, de érezhető, hogy a 250-es az AMG alá pozícionált legerősebb motor, de azért mégsem sport modell, ami meg a GTI Golf előnye!

Én a Golf GTI-t venném a helyedben már csak azért is mert limitáltabb autó és értéktartóbb.

Fenntartás szempontjából valószínűleg a Golf GTI a húzósabb.

nov. 2. 03:45
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Az A osztály valóban hulladék. A legtöbben nem is Mercedes motor van. Emellett gagyi a futóműve, gagyi a beltere, és ami szintén fontos szempont, hogy motorikusan konkrétan nem lehet normálisan szerelni, annyira össze van zsúfolva benne minden. Magyarul le kell bontani a komplett elejét, bármit is csinálsz rajta, ami neked jelentősen meg fogja növelni a költségeket. Sok helyen nem is vállalják egyébként. Amúgy sztem veszettül ronda is az egész A osztály, de ez szubjektív ugye.

A Golf 7 kényelmesebb és nagyobb autó, nem is egy kategória a kettő.

Ha már mindenképp német prémiumot akarsz és kisautót, akkor Audi S1 vagy BMW 1-es széria, hidd el hogy sokkal jobban jársz.

nov. 2. 07:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Neharagudj de te nagyon el vagy tévedve:D

Szerintem te egyértelműen a régi A osztályról beszélsz…Az valóban sz*r volt,viszont mint a kérdésben látható,2013-2014es modellről van szó:)

Gagyi a beltere?

Konkrétán úgy fel lehet extrázni mint egy E osztályt…Ráadásul ebben az évjáratban még nincs kamu kipufogó meg recsegő műanyagok sem:)

Arról nem is beszélve hogy a 2019-es A osztály lett az év autója…

nov. 2. 08:31
 7/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%
Igazából te bele vagy szerelmesedve az A Mercedes-be amivel nincs is baj, szerintem is egy szép és jó autó. De mi értelme a kérdésnek akkor?
nov. 2. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hallgatsz az észérvekre, akkor valóban felesleges a kérdés. Ha ülsz majd egy komoly autóban, utána más szemmel nézel egy A osztályra...

nov. 2. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a GTI-re szavaznék, mondjuk én VAG-os vagyok elég régóta, szóval a szívem is oda húz.
nov. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!