Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm?...

Milyen legyen az első autóm? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nemrég szereztem meg a jogsit, és szeretnék autót vásárolni. Kb 1-1.5 milliót szeretnék rászánni. Inkább városban fogom használni, de néha azért hosszabb távra is kellene. Benzin vagy dízel legyen? Milyen autót vásárolhatok ennyi pénzért ami "jó"?

nov. 1. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudnám elképzelni hogy akárkit kérdezzek meg főleg meg idegeneket hogy milyen autót vegyek.
nov. 2. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Főleg úgy, hogy ma már millió cikk/beszámolót találsz a neten.....
nov. 2. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
lefingott bmw E36 :D
nov. 2. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Oké, hogy város, meg oké, hogy 1-1,5M, de ezen kívül milyen elvárások vannak? Mekkora legyen, mennyi és milyen extra? Milyen karosszériában, teljesítményszintben gondolkozol?

Mert így csak személyes szimptia alapján lehet bedobálni modelleket, és válaszok teljesen komolytalanok

nov. 2. 20:09
 15/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

"Sose tudnám elképzelni hogy akárkit kérdezzek meg főleg meg idegeneket hogy milyen autót vegyek."

Nem vagyok idegen, én vagyok a Koaxk Kábel :D

Amúgy tök igazat adok neked, de sokaknak adhat ez mankót!

Nekem is tök életidegen a dolog, de belegondolva más területen meg én vagyok tök fogalmatlan, ami adott területen lévő szakembernek evidens!

nov. 3. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!