Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300+ lóerős autó után, mennyir...

300+ lóerős autó után, mennyire lesz fura egy 150 lóerős nehezebb autó?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 15 évben mindig erősebb kocsijaim voltak, de most a családalapítás miatt váltani kell és erősen szorongok emiatt, de nyilván a gyerekért bevállalom, mivel két ilyen kategóriájú autót nem tudok/akarok fenntartani jelenleg a gyerek és a házépítés mellett.
ma 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyilván fura lesz, de 150ló azért nem az élhetetlen kategória.

Emberek sokszor kényszerülnek 150-200ló közötti kocsiból 50-80 lóerősbe, ott nagyobb a kontraszt.

ma 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, ha tudtál 300+ lóerős autót vezetni, vagy kezdjük ott, ha van jogosítványod, azért egy próbakör után fel kéne tudnod mérni, hogy melyik előzésbe kezdesz bele, meg melyikbe nem. Aki ilyen kérdést tesz fel gyakorira (!), annak sem gyerek, sem nagyteljesítményű autó nem való a keze alá.
ma 17:43
 3/7 dirtboy ***** válasza:

Miért nem veszel akkor egy erősebb kombit?

Ott van pl skoda superb 280lóerővel, és családnak is elég helykínálattal.

ma 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
20 évig nem ültem 250 lovasnál kisebb kocsiba, börtönbe kerültem , kib4sztak velem.. átvágtak amikor kijöttem egy Altom lett azt is a tesóm adta, nekem az volt az alap, hogy 120 alatt nem megyek még városba se, hááát meg kellett szokni, hogy annyi a végsebessége, nyomasztó volt egy csicskának éreztem magam életem legrosszabb két hete volt utána egy 330d lett alig vártam, hogy beleüljek amikor megvettem. Kényszer nagy úr.
ma 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Tipikus bmw-s hülyegyerek...

ma 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 A 4-es a tipikus 16 éves, aki BMW-s hülyegyerek szeretne majd valamikor lenni, ezért összevissza hadovál.
ma 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked már meszeltek, inkább menj a Dunának, mint bevállald a 150 lóerős autót...
ma 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!