A német autópálya ingyenes a személyautóknál?
Figyelt kérdés
okt. 30. 11:20
1/10 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Igen, még mindig ingyenes és ezen nem szeretnének változtatni.
6/10 anonim válasza:
kevesebb lenne a forgalom, meg az amatőr, ha a 10 napos matrica lenne vagy 20 euró. én biztos bevezetném annak ellenére, hogy sokat autópályázom. meg nem korrekt, hogy ha én megyek más országba fizessek, de ha ide jön valaki használja ingyen.
7/10 anonim válasza:
Akkor fizess te, de mások és a németek nem akarnak ;)
8/10 anonim válasza:
persze, hogy nem akarnak. de azt se akarják, hogy a külföldiek ingyen használják, meg szennyezzék a levegőjüket;)
9/10 anonim válasza:
"kevesebb lenne a forgalom, meg az amatőr"
Már miért lenne? Németországban és Ausztriában is két kisvárost autópálya köt össze, mindenki azon megy. Én Ausztriában lakom, itt fizetős az autópálya, mindenki ott megy így is. Senki nem akar a városban tötymörögni. Megveszed januárban az éves matricát szinte semmi pénzért és annyit mész az egész országban, amennyit akarsz.
10/10 anonim válasza:
És mivan ha külföldiek használják? Vagy már nem tetszik annyira Európa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!